basis shiatsu drukpuntenMijn ervaring als shiatsu therapeut
Ik ben erkend shiatsu-therapeut, geslaagd aan de Nederlandse shiatsu school te Baarn Reeds vele jaren geef ik shiatsu-massage met positieve resultaten.
Ik combineer shiatsu-massage met ontspanningsmassage, yoga en zogenaamde correctieoefeningen. Tevens verzorg ik shiatsu-cursussen voor beginners en gevorderden.
Mijn werkwijze kenmerkt zich door de Zen-Shiatsu stijl, waarin ik getraind ben door de Japanners Sasaki en Kawada. Ik bezoek bedrijven in Nederland. Ook organiseer ik cursus programma's op het gebied van ontspanning en bewustwording.

Mogelijk zijn er binnen uw bedrijf veel stress-factoren met het daaruit voortvloeiende ziekteverzuim. Verder zijn er medewerkers met nek-, schouder- en rugklachten. Veranderde werkomstandigheden: waaronder veranderde werkhouding, gebruik van computer en veelvuldig telefoongebruik brengen dit soort klachten met zich mee.
Daarnaast is er nog het verschijnsel: "de computer arm" met als gevolg R.S.I. klachten. Met een korte shiatsu behandeling zijn dit soort klachten te voorkomen en te verhelpen.

Voor meer informatie, Alex van den Boogaard
Shiatsu Massage Groningen
Telefoon 050 5778138 Mobiel 06 21704548


Alex van den Bogaard, Shiatsu Massage Groningen, Tel. 050-5778138 of 06-21704548   Hosting by Hostingby.nl Onderhoud Log in   Joomla 5.1.2